Hallo

Hierbij de link naar de NOR en bijlagen en naar het inschrijvingsformulier: https://www.sneh.be/les-regates/calendrier/#!event/register/2020/10/3/cbo-laser-inland

De Covid-19 situatie en alle daaraan verbonden veiligheidsmaatregelen hebben ons voldoende in hun greep gehouden en dit heeft tal van wedstrijden doen afgelasten. Wij moeten positief blijven denken, dit event is gepland voor begin 3-4 oktober en moet kunnen doorgaan. Enkel dank zij jullie opkomst kunnen wij voor dit jaar daar dan toch nog een mooi evenement van maken. Het meer Lac de l’Eau d’Heure heeft een mooie oppervlakte, is omgeven door een prachtig stuk natuur, en trekt op dat moment niet veel touristen aan, dus is dat een ideaal moment voor onze wedstrijd.

Zoals vermeld in de NOR kunnen versnaperingen voor de twee dagen in het clubhuis verkregen worden, maar het etentje op zaterdag avond zal doorgaan in het Robin’s café, iets verder op langs het meer. Inschrijvingen hiervoor dienen ook via de website en het inschrijvingsformulier te gebeuren, ook voor de niet-zeilers, en dit tot 5 dagen voor de wedstrijd. Om manipulatie van cash geld te vermijden is via de website de betaling gekoppeld. Allen van harte welkom.

Een laatste punt dat ik wil aanhalen is dat het lidmaatschap 2020 verlengd wordt naar 2021 ! Verlies dit niet uit het oog.

Met sportieve groeten

 

Bonjour

Voici le lien vers l’Avis de Course et ses annexes, ainsi que le bulletin d’inscription : https://www.sneh.be/les-regates/calendrier/#!event/register/2020/10/3/cbo-laser-inland

Le virus Covid-19 et toutes les règles sanitaires imposées nous ont pris en otage pendant toute la saison et a obligé beaucoup d’organisations à annuler les régates les unes après les autres. Mais il faut rester positif et se dire que cet événement sera couru comme prévu les 3-4 octobre. Ce n’est que grâce à votre participation qu’on réussira à en faire un bel événement. Le Lac de l’Eau d’Heure est un beau plan d’eau dans une bel  environnement, pas touristique à cette période de l’année, donc juste ce qui nous convient.

Comme mentionné dans l’AC seulement une petite restauration pourra être obtenu dans le clubhouse, mais le repas du samedi soir aura lieu un peu plus loin le long du Lac, au Robin’s Café. L’inscription au repas convivial doit également se faire par le site web et le document d’inscription, aussi pour les accompagnateurs et ce jusqu’à 5 jours avant la régate. Afin d’éviter toute manipulation d’argent en espèce le paiement est lié à l’inscription. Bienvenue à tous.

En dernier point important, est que la cotisation payée en 2020 reste valable jusque fin 2021 ! ne perdez pas ça de vue.

Sportivement vôtre

Chantal Charlier Parisis

Laser Group Belgium vzw/asbl