Beste Laserzeiler, beste deelnemer van de MUST wedstrijden of andere nationale westrijden

Op 6 oktober is het in de richting van NUCLEA in Mol dat er moet gereden worden om de volgende nationale wedstrijd / MUST 9 te zeilen.

Dit wordt zoals ieder jaar een wedstrijddag waar vele zeilers naar uitkijken. Zowel voor de zeilers als voor de aanwezige familiale ondersteuning worden er mossel voorgeschoteld (of iets anders) na een gratis soepje voor de deelnemers. Opgelet: voorinschrijvingen verplicht, hetzij via www.KNYC.be hetzij rechtstreeks via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1Z258zDbYJXbeRs32rSVSgx6Aj6pqRnAFedoTBoHHM-uzQ/viewform

Cher Laserist, cher participant des régates MUST et autres régates nationales,

Le 6 octobre il faudra prendre la route pour Mol. Le KNYC – alias NUCLEA – y organise notre prochaine régate nationale / MUST 9. Ceci est une régate à grand succès et dans une ambiance familiale grâce à leur repas de moules (ou autres menu). Inscription obligatoire vu l’organisation du repas – liens : www.KNYC.be ou https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1Z258zDbYJXbeRs32rSVSgx6Aj6pqRnAFedoTBoHHM-uzQ/viewform

Verder best nog even uw agenda checken – de data van de laatste wedstrijden voor 2019 zijn:

Les dernières régates du calendrier national 2019 – contrôler votre agenda :

13/10/2019        ROYAL BELGIAN SAILING CLUB – Heusden

20/10/2019        ZSG HARELBEKE

11/11/2019        WVD Mechelen

17/11/2019        RYCB Galgenweel – Speculoos Race         = MUST 10

Fijn weekend, en met sportieve groeten

Je vous souhaite un bon weekend, sportivement vôtre

Chantal Parisis

Laser Group Belgium